Storitve

Registracija

V našem podjetju uredimo vso dokumentacijo potrebno za registracijo vozila. Vsa naša vozila imajo potrdila o plačanih davkih, urejene odjave in lastniške dokumente. Vsa vozila imajo homologacijo in opravljen tehnični pregled, ki zagotavlja brezhibno delovanje vozila. Vsako vozilo preverimo, da ni v bazi ukradenih vozil in da so dokumenti v skladu z dejanskim vozilom.

Na podlagi dokumentov, ki vam jih predamo ob nakupu vozila, lahko registracijo opravite kjerkoli kjer imajo dovoljenje za upravljanje upravnih postopkov registracije vozila. Najbližje naši maloprodaji(100m) pa je podjetje LOGO d.o.o., kjer lahko hitro opravite postopek registracije.

Garancija

Vsa naša vozila imajo skladno z slovensko zakonodajo garancijo minimalno 1 mesec. Garancijo glede na starost vozila podaljšamo tudi do 12 mesecev, saj verjamemo v naša vozila. Vsa garancijska popravila opravljamo v našem pooblaščenem servisu Avtoservis BOH.

Poleg osnovne garancije, ki jo damo poleg vsakega vozila, pa ponujamo tudi možnost dokupa jamstva na vozilo pri podjetju GSV garancije, ki ponuja jamstvo do 24 mesecev.

Pregled vozil

Vsako vozilo, ki ga uvozimo pregledamo v sodelovanju s podjetjem DEKRA, ki nam zagotavlja kakovost kupljenih vozil. Poleg tega pa predno vozilo postavimo v prodajo opravimo še rutinski pregled vozila v Avtoservis BOH.

Vsa vozila, ki jih odkupimo, pregledamo in jih tudi preizkusimo pred nakupom. Napake, ki se pojavijo odpravimo predno vozilo postavimo v prodajo.

Servis

Naš pooblaščen serviser je Avtoservis BOH, ki zagotavlja podporo vsem našim kupcem v obliki garancijskih popravil kot tudi z rednimi servisi in posegi na vozilu.

Preventiva je najboljša rešitev za dolgotrajno brezskrbno vožnjo. Zato našim strankam ponujamo možnost popustov pri rednih vzdrževanjih, kot tudi pri menjavi pnevmatik in nabavi rezervnih delov.

Registracija

Hitro uredimo vse postopke potrebne za registracijo vozila.

Garancija

Nudimo garancijo do 12 mesecev in jamstvo na vozilo do 24 mesecev.

Pregled vozil

Vsa vozila so pregledana predno gredo v prodajo na več kontrolnih točkah s strani strokovnjakov.

Servis

Nudimo podporo pri rednem servisiranju in s poslovnim partnerjem Avtoservis BOH nudimo tudi različne popuste.

Komisijska prodaja

Želite prodati vozilo? Vozilo prevzamemo, ga pregledamo in pripravimo na prodajo. Ko vozilo prodamo uredimo tudi vso potrebno dokumentacijo.

Hramba vozil in prikolic

Na voljo imamo več kot 2000m2 fizično in tehnično varovanih površin z protitočnim sistemom. Celotna površina je zavarovana. Nudimo torej brezskrbno hrambo vozil in prikolic.

Uvoz po naročilu

Uredimo prevoz vozila, dokumentacijo in izvedemo tudi preverjanje prodajalca, kot tudi samega vozila.

Prevozi vozil

Imamo lastno avtovleko za krajše in manjše prevoze. Organiziramo pa tudi daljše prevoze večih vozil.

Cenitve vozil

Pri nas dobite pisno cenitev za vaše vozilo.